SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 20. VASÁRNAP

1. Augusztus 20-án, kedden, Szent István király ünnepén a Jézus Szíve templomban 7.30 órakor, a Szent Imre templomban 18.00 órakor lesz szentmise, melyek keretében megáldjuk az új kenyeret. Az esti szentmisében a Szent Imre templom felszentelésének évfordulójára is emlékezünk.

2. Csütörtökön délután 15.00 órakor “Gazdálkodj ügyesen!” címmel rászorulóink részére életmód-tanácsadó délutánt szervezünk, melynek keretében osztjuk a szokásos élelmiszercsomagot. Szeretettel várjuk a Karitász segélyezettjeit.

3. Szombaton reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

4. A rózsafüzér társulat titokcseréje lesz jövő vasárnap. Az esti szentmise előtt 17.40-kor litániát imádkozunk. Szeptemberi imaszándék: iskolás gyermekekért.

5. Keresztségre, elsőáldozásra ill. a bérmálás szentségének felvételére felkészítő hittan indul felnőttek részére szeptember 24-től a Szent Imre plébánián. Az alkalmak keddenként 18.45 órától lesznek. Jelentkezni az irodában vagy e-mailben lehet. Szeretettel várjuk a katolikus keresztény hit és élet iránt érdeklődőket!

6. Augusztus 20-án a Szent István templom búcsúját a 9.00 órakor kezdődő szentmisében ünneplik Bajkai Csaba atya vezetésével, melyre szeretettel várják a város híveit.

7. Szombaton 16.00 órától Nyárbúcsúztató lőveri családi nap lesz a Szent Margit Templom parkolójában. Részletek a kitett plakáton olvashatók.

vissza