SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

1. Örömmel jelentjük, hogy a Jézus Szíve templomban a középső padok alatti új dobogó a héten elkészül. Szombaton reggel 8.00 órától szeretnénk segítséget kérni takarításban és a dobogóra székek elhelyezésére. A jövő szombat esti szentmisétől kezdve újra minden szentmisét a templomban tartunk. Javasoljuk, hogy jól öltözzenek fel, mert a padfűtés a felújítás miatt az oldalsó padokban sem fog működni. Az új dobogóra való fellépéskor is legyenek óvatosak.

2. Január 25-én (péntek) szeretettel várjuk a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait az esti szentmisére, majd azt követően a tavalyi zárszámadás megtárgyalására. Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

3. Január 21-26. között tartjuk a Krisztus-hívők egységéért az ökumenikus imahetet. Az imádságok 17.00 órakor kezdődnek a plakáton szereplő rend szerint. A katolikus lelkipásztorok közül 22-én, kedden Méry László diakónus a református templomban, 25-én, pénteken pedig a Jereván új plébánosa az evangélikus templomban hirdet igét.

4. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés jegyében a Domonkos Templomban január 27-én a 16.00 órai szentmise után Szabó Bertalan testvér előadást tart “Bevezetés a szentségekhez” címmel.

5. A Szent Orsolya Iskola január 30-án nyílt tanítási napra várja az érdeklődőket, továbbá februárban és márciusban iskolanyitogató foglalkozásokon vehetnek részt az első osztályba készülő gyerekek. Részletek a plakáton olvashatóak.

vissza