SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ADVENT 3. VASÁRNAPJA

1. Kedden az esti szentmise után a plébánia aulájában köszönjük meg önkénteseink egész éves szolgálatát. Szeretettel hívjuk a testületi tagokat, sekrestyéseket, kántorokat, zenészeket, előimádkozókat, díszítőket, takarítókat, felolvasókat és adakozóinkat.

2. Szerdán 15.30-17.00 óra között a Gárdonyi és Lackner iskolák hittanosainak gyóntatása lesz a plébánián.

3. Szerdán 17.30 órakor lesz az idei utolsó zenés imádság a Jézus Szíve templomban. Január 9-től a Szent Imre templom kápolnájában folytatódnak a taizéi imaórák.

4. A következő bibliaórát január 10-én, csütörtökön a szentmise után tartjuk.

5. Csütörtökön 16.00–18.00 óra között élelmiszercsomagot osztunk a plébániánk területén élő rászorulóknak. Köszönjük az egész évben kapott rendszeres adományokat és a karácsonyi nagylelkű felajánlásokat.

6. Hétfőtől péntekig szeretettel hívunk mindenkit a reggel 6.00 órai rorate szentmisékre a Jézus Szíve templomba. A mise utáni zsolozsma alatt gyónási lehetőség lesz.

7. Plébániánk saját forgathatós falinaptára 800 Ft-os áron megvásárolható.

8. Szeretnénk plébániánk honlapján frissíteni imacsoportjaink és a közösségek bemutatkozását. Tisztelettel kérjük, hogy ímélben küldjenek rövid bemutatkozást és lehetőleg egy fotót a közösségről. Így ez is segítheti azon testvéreinket, akik plébániánkon szeretnének egy közösséghez tartozni.

9. Már most szeretnénk jelezni, hogy december 24-én, hétfőn 16.00 órakor karácsonyi pásztorjátékot tartunk, melyre szeretettel várjuk a családokat. Köszönjük a gyermekeknek és a fiataloknak, hogy vállalták a próbákat és a szereplést, valamint felkészítőiknek a lelkes munkát, amelyet szabadidejükből áldoztak fel.

10. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 8 év után, 2019-től új stóladíjakat állapított meg a szentmisék, esküvők és temetések tekintetében. Mivel a 2019-es évre szinte az összes szentmise stóladíját befizették a Kedves Hívek, ezért a jövő évi szentmiséket még a régi díjszabásnak megfelelően végezzük. Az új stóladíjszabás a hirdetőtáblán megtalálható.

vissza