SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 28. VASÁRNAP

1. Hálásan köszönjük a Szent Imre templomban és plébánián a búcsúi nagytakarítást végző testvérek segítségét.

2. A jövő vasárnap missziós vasárnap lesz, perselyadományaikat az Egyház missziós tevékenységének támogatására küldjük tovább.

3. Október 18-án (csütörtök) 16.00–18.00 óra között élelmiszercsomagot osztunk a területünkön élő rászorulóknak. Köszönjük az adományokat.

4. Október 18-án, csütörtökön gyermekek számára szervezünk rózsafüzért, csatlakozva egy világméretű kezdeményezéshez, melynek mottója: “Egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért.”

5. Pénteken Szent Mónika imaórára hívjuk az édesanyákat és nagymamákata Szent Imre templom kápolnájába az esti szentmise után.

6. Október 20-án (szombat) reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templomban. Kérjük a közösségeket, hogy 2-2 fő vállaljon 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

7. A ministránsok október 22-ei, valamint a plébániai segítők október 23-ai zarándoklatára reggel 6.30 órakor lesz az indulás a Szent Imre templom elől. Mindkét napon megtekintjük a rédicsi gördeszkapályát, ezért akinek gördeszkája vagy görkorcsolyája van, hozza magával. Október 23-án (kedd) az esti szentmise elmarad a plébániai zarándoklat miatt.

8. A Szent Orsolya Római Katolikus Iskolában Orsolya napi játszóház lesz nagycsoportos gyerekeknek október 18-án (csütörtök) 16.00 órakor. Részletek a plakáton olvashatók.

vissza