SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 27. VASÁRNAP

1. Október a Rózsafüzér hónapja, mindenkit hívunk a szentmisék előtt végzett közös imádságra. Október 18-án, csütörtökön kifejezetten gyermekek számára szervezünk rózsafüzért, csatlakozva egy világméretű kezdeményezéshez, melynek mottója: “Egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért.”

2. Szerdán 17.30-tól a Jézus Szíve templomban zenés imádság lesz taizéi énekekkel, csütörtökön a szentmise után a plébánián bibliaórát tartunk. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

3. Október 8-án (hétfő) reggel 8.00 órától a 18.00 órakor kezdődő szentmiséig lesz a Szent Imre templom szentségimádási napja.

4. 12-én (péntek) az esti szentmise után szeretettel várjuk a templom díszítőit egy rövid megbeszélésre, találkozásra.

5. Október 13-án (szombat) 8.00 órától a búcsú előtti nagytakarításhoz 30 testvérünk segítségét kérjük. Minden korosztályból várjuk a jelentkezőket, elsősorban a fiatalabbakat!

6. A jövő évi takarítási rend összeállításához szeretnénk tudni, hogy mindenki vállalja-e továbbra is a feladatokat. Akik a továbbiakban nem tudják ezt vállalni, tisztelettel kérjük, jelezzék az irodában. Örülnénk új jelentkezőknek is, akik be tudnának segíteni a takarítási feladatokban.

7. Október 20-án (szombat) reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templomban. Kérjük a közösségeket, hogy 2-2 fő vállaljon 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

8. A jövő vasárnap a 9 órai szentmisén a Tihanyi Apátság kórusa fog énekelni a Szent Imre templomban.

9. Az október 23-ai plébániai segítők zarándoklatához szeretettel várunk csatlakozni vágyókat, tőlük 5000 Ft hozzájárulást kérünk. Úticéljaink: Rönök, Szent Imre templom. Szentgotthárd, Brenner-kápolna. Rédics és Szombathely. Jelentkezni az irodában lehet.

10. Amint azt bizonyára a legtöbben tudják, a héten Barna Máté domonkos atya visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetési szertartása kedden 11.30 órakor kezdődik a Szent Mihály templomban megyéspüspök úr vezetésével. Imádkozzunk érte!

vissza