SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 10. VASÁRNAP

1. Hálásan köszönjük a körmenetek előkészítésében, a takarításban és a díszítésben segítő testvérek munkáját.


2. A nyári szünet előtt június 13-án 17.30 órakor lesz az utolsó taizéi imaóra a Jézus Szíve templomban.


3. Pénteken egy órával korábban kezdődik az esti szentmise. Veres András püspök úr a 17.00 órakor szentmisében kereszteli meg a Kalicz család legfiatalabb tagját, Mária Filoménát.


4. A Don Bosco Ifjúsági Közösség nyári táborának  részvételi díját június 22-ig lehet befizetni a plébánia bankszámlájára.


5. A tanév végén jó pihenést és kikapcsolódást kívánunk a diákoknak és a tanároknak!


~ ~ ~


6. Június 16-án 10.00 órakor a Győri Székesegyházban áldozópappá szentelik Holpár István Balázs diakónust, valamint diakónussá szentelik Both Zoltánt, Méry Lászlót és Varga Gábort a Győri Egyházmegye szolgálatára.
Holpár István Balázs az újmiséjét június 17-én (vasárnap) 16.00 órakor mutatja be a soproni Szent István templomban.

vissza


 • Hirdetések

  ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

  ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

  Január 21-26. között az ökumenikus imahéten a Krisztus-hívők egységéért imádkozunk. A helyszínek és egyéb részletek a plakáton olvashatók.

 • Közösségi hírek

  A SZERETET ÁRAD!

  A Családos szentmisén a gyermekekkel csokoládégyűjtő akciót szerveztünk. Két nagy doboz édesség gyűlt össze. A közösségből néhány szülő ötletelt azon, hogyan tudnának ők is hozzájárulni tárgyi adományokkal szegény sorsú gyermekek karácsonyához. Célzottan, a gyermekek vágyait figyelve igyekeztek segíteni. Az alábbi beszámoló egy csokor azokból az érzésekből, pillanatokból, amikor átadásra kerültek az ajándékok.